Beoordelingen van Bram Ladage Capelle aan den IJssel

Recente recensies

4.0
Dennis
gisteren

Sorry, vandaag was de patat niet een beetje te zout, maar echt veeeel te zout. Helft van de gezinsbak hebben we weg moeten gooien. Helaas. Normaal gesproken is het helemaal top, dus een keertje te zout… het is niet anders. Volgende keer zal het vast weer goed zijn!

Henk van den Bergh
15 mei 2022

Een verkapte prijsverhoging onder het mom van een plastic tasje terwijl jullie al jaren een papieren tasje meegeven kan er bij mij niet in, mijn eerste reactie was toen ik dit zag was “ daar ga ik dus niet meer heen”

David
13 mei 2022

Normaal altijd lekker, maar nu hadden we 2 kipburgers waarvan er 1 erg taai was en raar smaakte. Deze hebben we niet opgegeten.

Vera Wijnhof
13 mei 2022

Lekker en snel klaar

Kaghazchi
11 mei 2022

Mijn bestelling werd pas gemaakt toen ik bij de kassa door gaf dat ik online had besteld. Dus moest nog langer wachten!

John Plaisier
27 april 2022

Bestelling was niet doorgekomen in het systeem, daardoor bestelling in het filiaal weer opnieuw moeten doorgeven waardoor ik alsnog bijna 15-20 min het moeten wachten op het eten. Het is jammer dat zoiets gebeurd, het kan altijd druk zijn maar als een bestelling al niet in het systeem staat is dat gewoon zonde.

Linda
23 april 2022

Stond netjes op tijd klaar, lekker warm, super fijn als je in je werktijd wat op moet pikken!

To kouwenberg
18 april 2022

Afhalen ging niet helemaal goed op de afgesproken tijd moesten ze er nog aan beginnen maar verder geen klachten

Danny
4 april 2022

Heb zojuist een klacht ingedient voordat deze email binnen kwam.

Bas
27 maart 2022
Conny
27 maart 2022

De bestelling was op tijd klaar, vriendelijk personeel. De laatste tijd vinden wij de patat slap dit zijn wij niet helend van Bram. Gisteren in het opmerkingen veld aangegeven patat aub doorbakken, helaas toch vrij slappe patat. Of heeft dit met het soort aardappel te maken?

Centine Vlot-Vuik
26 maart 2022

Bestelling was niet verwerkt, pindasaus zat niet bij de bestelling.

M
21 maart 2022

Was om 19.10 uur niet meer mogelijk om te laten bezorgen. Toch maar besteld om af te halen om 19.30 uur. Het was die tijd nog niet klaar en bijna een kwartier moeten wachten……

Gina
12 maart 2022

Eten lekker, service minder. Pepsi zat er niet bij. Gelukkig kwam ik hier snel achter. Vroeg ernaar bij de medewerkster en die gaf aan dat ik dat zelf moest pakken. Bewust besteld zodat ik niet te lang hoefde te wachten. De mensen die gewoon bij de kassa besteld hadden, hadden nog eerder hun eten dan mij. Helaas niet op aangegeven tijd klaar.

Pamela
11 maart 2022

Perfect allemaal zoals altijd

Linda
26 februari 2022

Het was weer ouderwets lekker. Jammer (of misschien juist goed) dat jullie niet in krimpen zitten

Simone
14 februari 2022

Jammergenoeg ontbrak de speciaal-saus bik de frikandel en 1 pindasaus :-(

Paulien
14 februari 2022

Toen we op de gekozen tijd aankwamen moest de bestelling nog gemaakt worden. Dus ik snap niet wat het voordeel is van vooraf bestellen. En we hadden 3 patat met mayo besteld plus 1 extra mayo maar we hebben er maar 2 gekregen.

J
10 februari 2022

Bij Bram hebben ze de lekkerste patat. Helaas gaat bij bestellen vaak iets mis. Dit keer miste ik een snack en begonnen ze pas met bakken op het tijdstip dat ik het op zou halen.

Jelena
8 februari 2022

Al voor de zoveelste keer vergeten jullie de sausjes bij te doen! Teleurstellend!

Lenie Trouwborst
27 januari 2022

Het eten was heerlijk we hebben er echt van genoten

Leen
27 januari 2022

Als altijd lekker gegeten

Kimberley
24 januari 2022

Bestelling was op tijd klaar om af te halen, top! Opvallend vind ik wel de porties. Zo zat er 1 klein schepje pindasaus in het al kleine bakje, en was de hoeveelheid van de normale patat niet veel meer dan een klein patatje. Dit ben ik in niet van Bram gewend en ik hoop dat dit een incident was. Verder was het weer heerlijk!

Semuel Pattipeilohy
23 januari 2022

Compliment dat je niet in de rij hoeft te staan en op je bestelling kan wachten.

vd Bent
22 januari 2022

online bestelling goed geregeld👍

Daan otterspeer
22 januari 2022

Prima op tijd eten is altijd goed!

Nena
11 januari 2022

Normaal gesproken heerlijke patat maar vandaag zat er echt teveel zout op de patat!

Patatje
5 januari 2022

Heerlijk gegeten en was nog net klaar en heerlijk warm.

Angelique
2 januari 2021

Bestelling op tijd klaar om af te halen, kwaliteit altijd goed. Alleen jammer dat er niet bezorgt word in Capelle-Schollevaar

Ada de Groot
29 december 2021
David
22 december 2021

Mooi op tijd klaar en de friet was heerlijk!

Mar
20 december 2021

Lekkere patat, gevraagd zonder zout ,zelfs de zoute bak schoongemaakt, om het echt zonder zout te laten zijn! Super bedankt!

De Hooge
20 december 2021

Nooit lang wachten, ALTIJD vriendelijk en houden rekening met allergieën. Top service!

Matloes
19 december 2021

Bij bestellen kun je aangeven hoe laat je wil dat het klaar is. Moest nog 10 min wachten

Sam
18 december 2021
Ingrid Rietveld
12 december 2021

De snacks waren goed warm maar de patat helaas niet

H
1 december 2021

Heerlijke friet

Barend
28 november 2021

Thuis besteld en betaald, niet hoeven wachten, perfect.

Pamela
26 november 2021

Het eten is altijd precies op tijd klaar , en de vriendelijkheid van het personeel is perfect

Sandra de Wit
14 november 2021

De patat is waanzinnig lekker met pindasaus, maar de kipburgers waren niet lekker. Er zaten een paar stukjes sla op met een klodder mayonaise. Voorheen ook een keer besteld en deze waren toen lekker. Heb er foto's van gemaakt. Kipstukken waren lauw. Jammer, best wel teleurgesteld.

Steve
8 november 2021

Toppers

E.A. Thakoer
7 november 2021

De kip peoefde vettig door het dikke krokante laag terwijl vroeger het velletje krokant was en de kip smeuïg. De krokante laag is hard en dik. Niet prettig om doorheen te bijten met de nasmaak van te ver doorgebakken kip. Hij was donker bruin..

Bram van Erkel
7 november 2021

Prima geregeld! Alleen de pindasaus miste en we hadden drie patat te veel ontvangen.

Ingrid Stens
31 oktober 2021

Helaas was m'n eten afgekoeld toen ik thuis kwam. Ik ging er eigenlijk vanuit dat het bezorgd zou worden in een warmhoud tas ik moest nog wachten toen ik daar aankwam. Ik had 17:40 uur aangehouden maar dat was dus niet klaar om die tijd, en dat vind ik jammer

Marina
30 oktober 2021

Patat mag wat langer gebakken. (wat meer zout). Geen chilisaus aanwezig bij de mexicano? Misschien persoonlijk; de curry heeft teveel kruidnagelsmaak. (Oliehoorn)

Wendy
25 oktober 2021

Bestelling was niet doorgekomen waardoor ik voor niets stond te wachten, en de bestelling was uiteindelijk niet compleet. Wel lekker, daarom toch 3 sterren

Astrid
23 oktober 2021

Kroket te weinig

Ingrid
23 oktober 2021

Online besteld en toen mij man aankwam werd mijn naam al omgeroepen, echt super

SK
22 oktober 2021

Prima kwaliteit en nog betaalbaar vergeleken met anderen!

Inez
22 oktober 2021
R. de Vries
22 oktober 2021

Bestellen online is eenvoudig en eenvoudig afhalen op de afgesproken tijd. Patat en snacks waren prima.

Kim
20 oktober 2021

Om 17.00 uur besteld dat ik zou komen afhalen om 18.40 uur. Om die tijd aangekomen en op dat moment moest er nog begonnen worden aan de bestelling uiteindelijk pas om 19.00uur de bestelling gekregen. Daarbij was er ook nog eens een frikandel speciaal niet 'speciaal' gemaakt. Eten was redelijk vandaar de 2de ster, qua klantvriendelijkheid was het bij 1 ster gebleven.

Bos
15 oktober 2021

Ik had onderweg naar huis mijn bestelling geplaatst. We hadden weinig tijd en kon mijn bestelling 19.25 uur ophalen. Ik was precies op dat tijdstip daar en ze moesten tot mijn verbazing nog gaan bakken. Dat was jammer want nu moest ik 10 minuten wachten en die tijd had ik niet.

Linda
15 oktober 2021
Miranda
11 oktober 2021

De kipsaté was echt niet te eten, veel te droog en te hard gebakken. De patat was ook niet zoals je normaal en zal patat doordeweeks haalt, deze was te slap

Reinier van Trigt
9 oktober 2021

Goede patat en snacks. De online bestelling klopt niet. Afhaaltijd 18:30 uur klopt niet. Lang gewacht, bestelling moest nog gemaakt worden en pas om 18:50 richting huis. Telefonisch bestellen en fysiek bij de kassa werkt veel beter en sneller. Het lijkt erop dat online bestellen niet in werkrooster is opgenomen.

Tonni
9 oktober 2021

Super makkelijk online besteld en het was tijd klaar. Lekker vers!! Een woord “top” !

Linda
8 oktober 2021
Bianca
7 oktober 2021

Ik had een frikadel speciaal besteld en kreeg er 1 zonder saus

Wim van Stein
3 oktober 2021

In tijden niet zo lekker gesnackt! Alles was heerlijk en keurig op tijd klaar

Inez
1 oktober 2021

Makkelijk online bestellen, was snel klaar en heerlijk als altijd!

Schattenberg
23 september 2021

Digitaal bestellen werkt snel. De bestelling kon ik nagenoeg op de afgesproken tijd ophalen. Alleen jammer dat de snacks wat te ver doorgebakken (donker) waren.

Conny
22 september 2021

Helaas was de patat niet zoals wij gewend zijn, lekker bruin en krokant. De patat was nu vrij slap. Verder alles oké. Online bestellen, betalen en op gewenst tijdstip afhalen werkt perfect. Fijn zo'n goede service.

Georg Moize de Chateleux
13 september 2021

De helft van de berenklauw ontbrak. Uien waren van binnen rauw en aan de buitenkant zwart

Conny Dekkers
12 september 2021

De Bram patat blijft de lekkerste! Fijne service om online te bestellen en daarna op de afgesproken tijd af te halen.

Corine
10 september 2021

Super handig, bestellen via de site en je kan na een kwartier je bestelling al halen . Top!

Ursula Ansems
10 september 2021

Frikandellen te kort gefrituurd, mexicano verbrand is ook niet op gegeten. Kroket zat vol met olie en viel bij het vasthouden uit elkaar. Dit zijn we niet gewend. We bestellen regelmatig en het is altijd goed. Nu was het opvallend en buitengewoon slecht.

Björn
6 september 2021

Gisteren was het druk (ook met thuisbezorgd.nl) ik had gekozen voor afhalen om 18:25, ik kwam expres iets later 18:28. Omdat ik doorreis was waren mijn twee kinderen van 3 en 9 in de auto blijven zitten. Dan hoop je dat wanneer je aankomt het pakketje binnen een minuut of wat kan meenemen. Dat werd uiteindelijk pas om 18:45... (stap je de auto binnen met een huilende peuter). Het zou fijner zijn als er bij ophalen beter wordt gelet op het tijdstip. (als het dan klaar staat maar persoon is te laat is het helaas pindakaas dat het al is afgekoeld). Daarnaast had ik gevraagd om 5 kippenborst stukken - helaas is aan die wens niet voldaan (3 kippenpoten en 2 borststukken). Verder is de patat altijd top!!

Marien den Besten
26 augustus 2021

Bezorgtijd van een uur is al fors, zeker als het in totaal 1,5 uur word. Ik bestel niet meer meer via de site.

Desirée Rens
25 augustus 2021

Patat erg zout Kipstukjes hard Frikandel zonder ui besteld en met gekregen

Eelco
20 augustus 2021

Ik had aangeven dat ik patat graag met zout had. Helaas was dit niet gebeurd. Maar goed voor de rest hebben we beide er van genoten.

PAULI
15 augustus 2021

Milkshake lag plat in de zak. Alles nat, gelekt. Patat keihard en koud. Broodje frikandel speciaal was zonder extra. Geen rietje voor milkshake. Voor eerst bij Bram gewoon slecht!!!

B v d Leer
8 augustus 2021

Het eten was heerlijk,de bezorger was erg vriendelijk Doe dit beslist vaker,wist niet dat jullie ook een bezorgdiensten hebben. Geweldig.Groetjes Bep

A.R.
7 augustus 2021
Peter
5 augustus 2021

Alles was prima behalve de kip. Die was rauw en hebben we weg moeten gooien.

J. van den Berg-Akershoek
29 juli 2021
C.Kuiper
28 juli 2021

Natuurlijk de allerbeste patat en de bestelling was keurig doorgekomen!

Vonk
21 juli 2021

Via de site een bestelling geplaatst en wilde mijn bestelling qua tijd verplaatsten en ze gaven daar aan dat de site niet goed werkte. Had al een half uur geleden toen besteld. Ik gaf aan wilt u dat ik mijn bestelling nog doorgeef maar hoefde niet als het niet doorkwam zou ze bellen. Niet meer terug gebeld. Bij aankomst moesten ze nog alles maken en had 1 grote milkshake en 1 middel milkshake besteld maar 2 middel gekregen. Helaas

Danny
16 juli 2021

Absoluut lekker,maar hadden een friet te weinig meegekregen, dat was jammer

Maria
27 juni 2021
N
26 juni 2021

Bezorging duurde redelijk lang, eten was goed warm en van goede kwaliteit

Floris Oosterwijk
26 juni 2021

Beter patatbox ontwikkelen patatjes zijn erg slap als je thuis aankomt.

Mw Velthuizen
10 juni 2021

Altijd goede patat van Bram! Helaas wel een foutje in de bestelling, we bleken een kroket te weinig (wel voor betaald) te hebben..das dan toch jammer.

Braanker
5 juni 2021

Goed eten, misten alleen 1 bram middel

Anoniem
25 mei 2021

Allereerst lekkere friet en lekkere snacks, maar de service is vreselijk. Bestel en betaal je online met afhaaltijd van 18:30. Kom je om 18:30 aan met de verwachting dat het dan (bijna) klaar is, moeten ze nog aan je bestelling beginnen. Krijg je om 18:50 uur eindelijk je bestelling mee. Checken of alles er wel bij zit (komt vaker voor dat er iets niet bij zit of niet klopt), blijkt de bestelling niet compleet te zijn.. kan je weer terug, eerst een discussie dat zij vinden dat de bestelling wel klopt, uiteindelijk wordt dat wat vergeten is dan alsnog voor je gemaakt, maar moet je weer wachten. Uiteindelijk pas om 19:00 uur met complete bestelling naar huis. Online besteld met 18:30 uur afhalen.. half uur later alles pas mee. Misschien moet het personeel meer bezig zijn met de bestellingen en hun werk en minder met het met elkaar flirten en in billen knijpen. De twee sterren zijn puur voor het feit dat het eten lekker is, maar zeker niet voor de service en het personeel.

Pauli
23 mei 2021
Cr
22 mei 2021
Ron
9 mei 2021

Alles dik in orde! Voor het eerst via website besteld en zelf afgehaald, bestelling stond op tijd klaar.

Danny
1 mei 2021
Anneke
29 april 2021

Heerlijk gegeten , was goed doorbakken zoals gevraagd. Netjes op tijd bezorgd . En alles was nog goed warm 👍🏻

Jay
20 april 2021

Bestelling was nog niet gemaakt

Bjorn
18 april 2021

online besteld, was daardoor maar heel heel even wachten en kon ik alles meenemen (inclusief kroketten die normaal best lang duren). Top!!

Meyer
11 april 2021

Prima, kwam op de afgesproken tijd en het stond klaar

Peter
10 april 2021

op zich werd de on line bestelling prima afgehandeld. Toen ik thuis kwam bleken er twee kleine patat niet in de tassen te zitten. ik had geen zin meer om terug te gaan. Hoe nu verder?

Jeroen Overduin
7 april 2021

Bestelling was op tijd klaar ondanks de grote drukte. Complimenten daarvoor. Echter was de bestelling helaas niet compleet. Miste een normale patat en de kip was niet de kip zoals besteld.

vd Berg
7 april 2021

Patat was erg lekker als altijd, alleen waren jullie een kroket vergeten. Erg vervelend als daardoor iemand geen snack heeft. Toen ik daarover probeerde te bellen (3x!!) werd er niet opgenomen. Jammer.

Cornelis Voorthuijzen
27 maart 2021

Patat was zeer goed alleen miste we een portie. Met een beetje delen lukte het wel.