Beoordelingen van Bram Ladage Capelle aan den IJssel

Recente recensies

4.0
Vonk
21 juli 2021

Via de site een bestelling geplaatst en wilde mijn bestelling qua tijd verplaatsten en ze gaven daar aan dat de site niet goed werkte. Had al een half uur geleden toen besteld. Ik gaf aan wilt u dat ik mijn bestelling nog doorgeef maar hoefde niet als het niet doorkwam zou ze bellen. Niet meer terug gebeld. Bij aankomst moesten ze nog alles maken en had 1 grote milkshake en 1 middel milkshake besteld maar 2 middel gekregen. Helaas

Danny
16 juli 2021

Absoluut lekker,maar hadden een friet te weinig meegekregen, dat was jammer

Maria
27 juni 2021
N
26 juni 2021

Bezorging duurde redelijk lang, eten was goed warm en van goede kwaliteit

Floris Oosterwijk
26 juni 2021

Beter patatbox ontwikkelen patatjes zijn erg slap als je thuis aankomt.

Mw Velthuizen
10 juni 2021

Altijd goede patat van Bram! Helaas wel een foutje in de bestelling, we bleken een kroket te weinig (wel voor betaald) te hebben..das dan toch jammer.

Braanker
5 juni 2021

Goed eten, misten alleen 1 bram middel

Anoniem
25 mei 2021

Allereerst lekkere friet en lekkere snacks, maar de service is vreselijk. Bestel en betaal je online met afhaaltijd van 18:30. Kom je om 18:30 aan met de verwachting dat het dan (bijna) klaar is, moeten ze nog aan je bestelling beginnen. Krijg je om 18:50 uur eindelijk je bestelling mee. Checken of alles er wel bij zit (komt vaker voor dat er iets niet bij zit of niet klopt), blijkt de bestelling niet compleet te zijn.. kan je weer terug, eerst een discussie dat zij vinden dat de bestelling wel klopt, uiteindelijk wordt dat wat vergeten is dan alsnog voor je gemaakt, maar moet je weer wachten. Uiteindelijk pas om 19:00 uur met complete bestelling naar huis. Online besteld met 18:30 uur afhalen.. half uur later alles pas mee. Misschien moet het personeel meer bezig zijn met de bestellingen en hun werk en minder met het met elkaar flirten en in billen knijpen. De twee sterren zijn puur voor het feit dat het eten lekker is, maar zeker niet voor de service en het personeel.

Pauli
23 mei 2021
Cr
22 mei 2021
Ron
9 mei 2021

Alles dik in orde! Voor het eerst via website besteld en zelf afgehaald, bestelling stond op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danny
1 mei 2021
Anneke
29 april 2021

Heerlijk gegeten , was goed doorbakken zoals gevraagd. Netjes op tijd bezorgd . En alles was nog goed warm 👍🏻

Jay
20 april 2021

Bestelling was nog niet gemaakt

Bjorn
18 april 2021

online besteld, was daardoor maar heel heel even wachten en kon ik alles meenemen (inclusief kroketten die normaal best lang duren). Top!!

Meyer
11 april 2021

Prima, kwam op de afgesproken tijd en het stond klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
10 april 2021

op zich werd de on line bestelling prima afgehandeld. Toen ik thuis kwam bleken er twee kleine patat niet in de tassen te zitten. ik had geen zin meer om terug te gaan. Hoe nu verder?

Jeroen Overduin
7 april 2021

Bestelling was op tijd klaar ondanks de grote drukte. Complimenten daarvoor. Echter was de bestelling helaas niet compleet. Miste een normale patat en de kip was niet de kip zoals besteld.

vd Berg
7 april 2021

Patat was erg lekker als altijd, alleen waren jullie een kroket vergeten. Erg vervelend als daardoor iemand geen snack heeft. Toen ik daarover probeerde te bellen (3x!!) werd er niet opgenomen. Jammer.

Cornelis Voorthuijzen
27 maart 2021

Patat was zeer goed alleen miste we een portie. Met een beetje delen lukte het wel.